Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Artikelen zijn verkocht als ze betaald zijn, u kunt contant betalen bij ophalen of het geld vooraf overmaken op mijn rekening.

Ruilen kan binnen 8 dagen na overleg met lindashomestyle via mail, verzendkosten blijven voor rekening van koper.

Geschilderde meubels zijn altijd kwetsbaarder dan meubels in de was, zij worden met de grootste zorg geschuurd en geschilderd maar wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadigingen in het gebruik ervan.

Versturen met TNT is op risico van de koper, deze kan desgewenst voor verzekerd versturen kiezen op eigen rekening. Helaas blijkt dat de TNT niet alles vergoed.

Pakket tot 10 kilo kan de afmetingen hebben van 100x50x50cm en kost €6.75 incl verpakkingskosten en wegbrengen. Pakketten met een formaat binnen de 176x78x58cm gaan met het tot 30 kilo pakket mee en kost €12.50.

Decoratiestickers worden zoveel mogelijk via brievenpost verzonden, wij hanteren de prijzen van TNT.

U kunt zelf invullen bij afrekenen wat de verzendkosten zijn, u krijgt na uw bestelling altijd van ons nog een mailtje met daarin de definitieve verzendkosten, omdat wij dit per pakket zullen wegen en bekijken, wacht dus met betalen na een mail van lindashomestyle.

Alle genoemde prijzen zijn netto prijzen, en op basis van ophalen. Versturen, bezorgen na overleg en kosten zijn voor rekening koper.

Bezorgen via een extern vervoersbedrijf is ook een mogelijkheid, prijsopgave daarvan op aanvraag.

Reserveren, een artikel kan gereserveerd worden. Dit is mogelijk voor een week, daarna dient het betaald te worden of geannuleerd.

Opsparen van kleine artikelen kan ook om de verzendkosten te drukken. Het artikel wordt dan betaald en bij het laaste artikel worden de verzendkosten ook betaald en dan gaat het pakket naar het postkantoor.


 

Aankopen dienen binnen 2 weken te worden opgehaald, met als uitzondering kleine aankopen die worden opgespaard.


 

Bij het restylen van een meubelstuk in opdracht, wordt door lindashomestyle samen met de klant de juiste kleur uitgezocht voor het te restylen meubelstuk aan de hand van een kleurenwaaier, mocht het eindresultaat niet aan de gewenste verwachtingen hebben voldaan dan is lindashomestyle hier niet voor verantwoordelijk. Door het vervoeren en in- en uitladen van de meubels kunnen er beschadigingen ontstaan ook daar is Lindashomestyle niet voor aansprakelijk.

Een geverfd meubelstuk is kwetsbaar, het kan zijn dat door stoten of andere handelingen de verf eraf kan gaan, houdt u hier rekening mee.


** De tekstborden op houten planken worden gemaakt van gebruikt sloophout, deze kunnen gaan "werken", dit betekend dat ze krom kunnen trekken, Lindashomestyle is hiervoor niet verantwoordelijk, wel kunt u met klachten dit aan mij melden zodat we voor een oplossing kunnen zorgen!**. 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode E-shop